lørdag 27. juni 2009

Va skjønt!

Va skjønt! Tenk å ha det så bra! Tenk og kunne nyte verden på den måten! Tenk...


Fantastisk ver, fantastisk kjæraste, heilt utrulig gode vener.. Ein super familie, eg e så glad i! Og for ein hærlig bu eg bur i!


For tia skulle ein tru det var syden! Men så er jo Stavanger ein by som veit korleis det skal vere på sommaren!


"Live e bare skjønt!"

torsdag 25. juni 2009

Sommer!

Da var den her! Sommaren var endeleg skikkeleg her, med nydeleg ver og ein fantastisk temperatur! Så synd at ein skal jobbe litt mykje akkurat nå.. Men får nyte alle timane eg ikkje er på jobb..
For ein herleg dag det var i går, med fri og bare kunne slappe av! Bare gjere det ein sjølv hadde lyst til!
I byen var det jo bare så deilig.. Sol, ikkje for mykje folk, og nesten ikkje vind!
Og mykje volleyballspillere! For i dag begynner VM i sandvolleyball, så det meste i Vågen var gjort klart... Får få med meg Robin litt til byen i helga, sidan Max skal jobbe dobbelt..
Håper bare varmen holder seg!!

torsdag 18. juni 2009

Nytt kamera...

Har kjøpt meg nytt kamera! Eit flott Olympus-kamera.. Kanonfornøgd! Og det er kjøpt i Sverige, på Netonnet.. Så spart penger på det til og med!

Kamerapakke med to linser med. Kan jo ikkje bli bedre! Og det til prisen(i norske kroner) av eit kamera!

Men så er det det da, at ein skal jo klare og bruke det litt også då. Og i alle fall klare å finne ut av dei mest vanlige grunnfunksjonane.. Og Torbjørg har jo da satt seg som mål at det skal ho klare.. Så det er bare å sette igong og lese!

Med det gamle kameraet mitt (seks år gammel digitalkamera), satte eg meg aldri skikkelig inn i funksjonene. Så fekk liksom aldri brukt ting som eg burde. Men eg klarte å ta ganske gode bilete for det altså :o)

Det er så mykje forskjellig, og sjølv om eg nok aldri blir noko stjernefotograf, håpar eg verkeleg at eg nå kan få tatt bra bilete, og bli flinkare til å ta med meg kameraet og verkeleg ta bra bilete med det!

onsdag 17. juni 2009

Sjoppa

Ja det har eg gjort i dag.. Har faktisk brukt penger på klede og sko.. Men ikkje bare for meg!
Gjekk vel litt a mokk, men veit at den eg handla til trenger kler.. Og dessutan går det an og bytte om det ikkje passar!
Kva gjer ein då: ein bur 18 mil frå næraste by, er sjuk og det er så tungt og prøve klede.. Heller ikkje greit når kiloa jobbar mot ein pga medisinar.. Då tar eg meg ein tur på Spar Kjøp(dei har SÅ mykje braog fine klede)!
Tenk og få kunne gå der og plukke litt forskjellig, og bare kose seg!!:o)
Tenke at den kan nok passe, den hadde ho vore fin i, er det rette sørrelsen?
Kjole, skjørt, bukse, capri-buske, t-skjorte, tunika, jakke... Alt funne med omtanke og glede!

Håpar at det meste passar!

mandag 15. juni 2009

Helga over..

Ja da var helga over.. Ikkje så mykje meir og sei om det. Jobba som så mange mandre helger..
Men har vært i byn med venner på lørdag, før jobb. Kjempekos! Godt vi har venner!
Ny veke, og nye muligheter. Kanskje eg rekker og lære meg litt meir om det ye kameraet mitt :o)

fredag 12. juni 2009

Heime igjen..

Reiste heim igjen igår.. Tog til Kastrup, fly til Oslo, og fly heim til Stavanger.. Maaange timer venting i Oslo! Med tannverk...
Fælt å reise.. Mi elskede igjen i Sverige.. alt for lenge til han kommer hit....
Godt vi har msn, sms og kan ringe til hveandre..
Savner...

onsdag 10. juni 2009

Forkjøla...

Sitter her og snufser... I halsen kjennes det ut som det sitter ein tennisball....

Smittebombe..

fredag 5. juni 2009

Studenten..

Jaha, da har eg vore med på det og! Den svenske utgaven av russefeiring! I Norge feirer russen, dei som går ut av vidaregåande, både ein og to månader. Så kjem 17. mai og da var det jamnt slutt. Mens her i Sverige er det ikke sånn! Her finns det ikkje russ, og alle leser til eksamen.. Men så slutter dei tidlig her, og då er det skikkelig feiring! Dei brukar heile dagen, med fotografering felles lunsj på skolen g utdeling av standpunkt! Så står foreldre, søsken, søsken, tanter og onkler osv og tar i mot dei når dei kjem springande ut frå skulen.. Ferdige!! Blir mottat med blomster, kosedyr og klemmer!
Dei ulike klassane har laga sine vogner, leier kjøretøy og sjåfør. Så kjører dei parade i byn etter det. Akkurat som norsk russetog! Knallkjekt! Fest og middag etterpå med familie og venner seinere på kvelden! Ein skikkelig avsluttning på sin skulegong.. Før det "voksne" livet begynner, som høgere studie og evt. jobb...
Kanskje ein skulle ta ein kombi i Norge...