mandag 28. desember 2009

Julebord


Den 11.12 var eg på mitt første julebord!

Kvifor gidd ho å skrive ho om det, spør du kanskje.. Men tingen er at det er faktisk mitt første. Og det var ei oppleving! Kjempekoseleg! Med mine (etterkvart) faste kolleger!

Har aldri hatt noen faste kollegaer og heller aldri blitt invitert på julebord noen plass...

Joda da eg jobba på Madla (i heimetenesta) hadde vi ikkje julebord, bare ein julelunsj. Så det var liksom ikkje heilt det samme..

Har etter det bare jobba i vikarbyrå.. Og der har det ikkje vore noko julebord..

Blei veldig glad da Silje (sjefa) spurde meg om eg ville vere med på julebordet.

Og kvelden blei ein suksess! Koste meg stor, og blei betre kjend med mange av dei eg jobba saman med, og blei kjend med andre. :)




Gler meg til neste år!







mandag 7. desember 2009

Tunge dagar..


I dag er ein av dei.. Har hatt nokon den siste tida.. Tårene kommer litt fortare nå enn før.. Og det er mest Max som får sjå dei.. Eg orkar ikkje halde oppe fasaden - eller eg veit ikkje heilt kva eg skal kale det. For i utgongspunktet held eg ingen fasade. Eg har som regel gode dagar når det gjeld humør og tankar.. Men nokon dagar... når eg er mest sliten... då kjem tårene og negative tankar ganske fort..

Stakkar Max.. han får både sinne, klager og tårer.. Korleis eg kjenner eg ofte er fiasko, at ting ikkje går som eg vil/ynskjer... At kroppen ikje vil som eg vil.. Frustrasjon er vel eit ganske treffande ord...

Det skal ikkje mykje til for at det då tippar over.. Ein telefon, eit ord eller at eg ser at ting ikkje går som eg vil.. Off eg kan ikkje vere lett å ska ha med å gjer då.. Kliker for ingenting, eller plutseleg bare griner..

Håpar at når eg etterkvart kjenner kroppen min og grensene mine bedre slepp berg og dalbanen..